ANNONS:
ANNONS:

10 baljor på fyra matcher

Andreas Johansson kom som ett stort nyförvärv till Alingsås IF. Och hittills har det blivit tio mål på fyra matcher.
– Blir nog svårt att hålla det snittet, säger Johansson med ett skratt. 

Efter några år i Torslanda valde Andreas Johansson, som uppvaktades av både Holmalund och Vårgårda, att byta till Alingsås IF. Där har han imponerat stort på försäsongen, trots att han inte tränar varje gång med laget.

– Det blir en till två gånger i veckan med laget. Sen kör jag även den del själv, säger Andreas, som spelat som central anfallare i Per Krantz 4-3-3-uppställning.

– Det är roligt. Man blir ju delaktig i de flesta anfallen och får mycket boll.

Johansson har också levererat poäng i massor. Några assist plus tio egna mål har det blivit på försäsongen. Och ryktet har gjort gällande att ett par av målen varit riktiga delikatesser, bland annat ett av hans två mot Holmalund.

– Det var ett skott med högern som satt i bortre krysset, och i helgen gjorde jag ett liknande mål med vänstern. Så ett par mål har väl varit snygga, det kan jag hålla med med om. Jag tror det blir svårt att hålla det här sittet hela säsongen, men några mål hade varit roligt att göra i serien, säger Andreas.

En av anledningarna till att Andreas valde just AIF var att hans två bröder spelar där.

– Det är verkligen kul att spela med Marcus och David, och att träffa dem över huvudtaget. Tidigare blev det inte så ofta men nu är det flera gånger i veckan.

Lämna en kommentar