ANNONS:
ANNONS:

50-50 att måltjuven slutar

Marcus Glännbro har de sista tio åren gjort sig känd som en av Alingsås bästa målskyttar. Men nu kan karriären vara över.
– Just nu är det 50-50 att jag spelar fotboll nästa år, säger 27-åringen.

Efter en lång A-lagskarriär i Alingsås IF valde Marcus Glännbro att byta till Gerdskens BK inför förra säsongen. Där fick han under vårsäsongen en stor roll i laget när Kristofer Profozics knä gick sönder, men under hösten blev även Glännbro skadad.

– Jag hade otur och ramlade illa och skadade handleden. Så jag kunde inte spela fotboll på tio veckor och missade nästan hela hösten, säger Glännbro, som dock trivs väldigt bra i GBK.

– Det gör jag verkligen, Gerdsken är en kanonklubb i mina ögon.

Just nu vacklar emellertid anfallaren om huruvida karriären ska få en fortsättning eller inte. Han har två små barn som tar allt mer tid.

– Man är borta mycket från familjen så det är ett beslut som vi får ta gemensamt här hemma. Just nu är det 50-50 mellan att lägga av och fortsätta, säger han.

Han berättar vidare att det lutar starkt åt GBK om det blir spel 2015.

– Har en bra dialog med Niklas (Andersson ,tränare), och han förstår min situation och att jag inte hinner träna varje gång. Så jag är inställd på Gerdsken om det blir någon fotboll.

Har du pratat något med AIF?

– Nej, ingenting faktiskt. Inte mer än det jag hört från Andreas och farsan (äldre bror och Arnold Glännbro, båda verksamma i AIF).

Hur skulle det vara att möta grönvitt?

– Det skulle givetvis vara en speciell och konstig situation, om det nu blir så. Men vi får se vad som händer.

Lämna en kommentar