ANNONS:
ANNONS:

Adam tillbaka med besked

Efter flera veckors skadefrånvaro levererade Adam Axede direkt när han var tillbaka på fotbollsplanen förra veckan. Han blev ende målskytt när Holmalund besegrade IFK Mariestad med 1-0.
– Det var viktiga poäng vi fick med oss, säger mittfältaren.

Axede

Det var i mötet med Åsarp/Trädet tidigare i våras som Adam Axede åkte på en rejäl smäll. Det pratades om punkterad lunga, men det var istället revbenen som tog mest stryk.

– Det blev en spricka i ett revben och det läker ju väldigt långsamt. Jag har försökt att träna från och till hela tiden men så fort man får en smäll känns det som skadan går upp, säger Adam.

Men till slut höll det för spel och i förra veckan hoppade han in med kvarten kvar och ställningen 0-0 mot Mariestad. En stund senare hade Holmalund vunnit matchen efter att just Axede klivit fram och avgjort.

– Riktigt kul att vara tillbaka och det var viktiga poäng vi fick med oss, säger Adam, som erkänner att det varit tungt att stå vid sidan.

– Vi hade otur att få många skador samtidigt och då är det inte lätt att gå ut och spela för de som är kvar. Man vill ju alltid försöka hjälpa till så mycket som möjligt så det var jobbigt där ett tag.

Nu, med revbenen hela och friska, laddar han för nya matcher. HIF har två fajter kvar innan semestern.

– Man tappar mycket matchtempo på så lång tid men jag ska försöka vara med och konkurrera om en startplats nu igen. Vi har träning i kväll igen innan vi möter BAIK på onsdag.

Lämna en kommentar