ANNONS:
ANNONS:

Teddy missnöjd med våravslutningen

En lysande start, sedan lite mer upp och ner och sen en svag avslutning. Så kan man sammanfatta Holmalunds vårsäsong i division 3.
– De två sista matcherna är jag absolut inte nöjd med, säger Teddy Lucic.

Referatet med Jonas

Teddy Lucic och Andreas Nilsson.
Teddy Lucic och Andreas Nilsson.

Holmalund staratde våren med fem raka segrar. Sedan har det gått resultatmässigt tyngre med endast två fullpoängare på de åtta matcherna innan sommaruppehållet. I går föll man hemma mot IFK Tidaholm med 4-3 sedan gästernas Dennis Bergström blivit hjälte med tre mål. Annars såg det ut som att André Nilsson skulle bli matchvinnare för HIF när han både kvitterade till 2-2 och satte dit 3-2 i andra halvleken.

– Vi släpper för billiga mål helt enkelt. Det är inga jättemisstag, men ändå för billigt. Sen är ju Bergström vass, får han läget så sitter den ju, säger Teddy, som inte tycker att något lag förtjänade att vinna.

– Oavgjort var rättvist för det var inget lag som spelade särskilt bra.

Holmalund ligger nu trea i en något haltande tabell över sommaren. HIF-tränaren tycker det var synd att inte laget avslutade våren bättre.

– Det var väldigt bra de första matcherna. Sen spelade vi lite sämre men var ändå stabila bakåt. Men de två sista matcherna kan jag absolut inte vara nöjd med, det tror jag inte att någon i klubben är, säger Teddy, som tror det blir svårt att ta sig ikapp Vårgårda i toppen.

– De är sju poäng före med en match mindre spelad så det är kanske inte riktigt dit vi ska sikta. Men det är några lag som slåss om det där bakom så det kan bli en rolig höst ändå.

Lämna en kommentar