ANNONS:
ANNONS:

André avgjorde i återkomsten

Många förväntar sig poäng i massor av André Nilsson. I första träningsmatchen sedan återkomsten till Holmalund leverade han också när han gjorde 2-1 mot Velebit, som också blev slutresultatet.
– Skönt att sätta ett, säger Nilsson.

Referatet med Jonas

Holmalunds herrar sparkade igång träningsmatchandet borta mot division 3-nykomlingen Velebit. Hemmalaget tog ledningen tidigt i matchen på ett skott utifrån, men efter det handlande det mesta om Holmalund. Före paus lyckade dock inte alingsåsarna hitta rätt, men kvitteringen kom ganska omgående när andra halvan satte igång. André Nilsson spelade fram Dejvid Hasan som gjorde 1-1 från straffområdeslinjen.

– En halv assist på den kanske. Det var lite grötigt, men jag var kanske sist på bollen innan Dejvid, berättar André.

I slutminuterna av matchen var det sedan dags för André att avgöra det hela. Jonathan Ahlqvist svarade för en bra räddning när Velebit skapade en av få möjligheter, och när Holmalund ställde om fick André möjlighet att utmana en mot en.

– Fick bollen lite till vänster och vek inåt och lyckades få in den i bortre. Jag hade ett par lägen tidigare, så det var skönt att sätta en till slut.

Många förväntar sig att just André ska bli en poängspelare av stora mått i år. Något som förre Öisaren också förväntar sig av sig själv.

– Jag vill alltid bidra med så mycket som möjligt för att laget ska vinna och förhoppningsvis blir det min roll att avgöra matcher. Så det är klart jag hoppas på mycket poäng.

Lördagens andra träningsmatch spelade Herrljunga SK. Det blev 0-0 i deras bortamatch mot Floby. Även Gerdsken skulle ha spelat, men mötet med Råda fick ställas in då Alströmervallen inte var spelbar.

Lämna en kommentar