ANNONS:
ANNONS:

Andreas Mökander tränar med VIK FK

Andreas Mökander har spelat med Stora Mellby SK i hela sitt liv. Med på senare tid har han tränat med division 5-nykomlingen Vårgårda IK FK.
– Jag vet inte hur det blir nästa säsong, säger Andreas.

Silly Season

Andreas Mökander (min kusin för den som undrar) har varit med i SMSK:s A-trupp i flera år. Han är användbar på flera olika positioner, och lirade bland annat vänsterback med stor framgång 2013 när klubben vann Alingsåssexan.

På senare tid har 24-åringen tränat med det gångna årets motståndare Vårgårda IK FK.

– Jag har tränat med dem två gånger och det verkar vara en väldigt välskött klubb så det har känts riktigt bra. Men jag har avvaktat med beslutet eftersom det inte funnits någon tränare i Mellby. Men nu när Per Inedahl har kommit vet jag ju vad jag har att välja mellan. Så jag ska träffa honom och så innan jag bestämmer mig. FK har sagt att jag är välkommen om jag vill så vi får se vart jag hamnar. Men jag har pratat med Mellby också och det var ingen brådska att hinna innan den 15:e, utan klubbarna löser det snyggt senare om det skulle bli aktuellt, säger Andreas om situationen.

1 svar på ”Andreas Mökander tränar med VIK FK”

  1. Det förefaller som om båda klubbarna har en mycket sund inställning i sin syn på spelare och transfertider /frimånader mm
    Det är nog inte alla klubbar som funderat färdigt på om spelarna och medlemmarna finns till för klubben eller om klubbarna finns till för spelarna och medlemmarna.

    /Gunnar

    Svara

Lämna en kommentar