ANNONS:
ANNONS:

”Bea” får chansen i allsvensk klubb

Beatrice Persson har knappt hunnit landa i Alingsås FC förrän hon ska i väg på nytt äventyr. Hon är muntligt överens med Limhamn/Bunkeflo och ansluter till den allsvenska klubben redan i sommar.
– Känns jätteroligt, säger 18-åringen.

Som vi nyligen skrev om återvände Beatrice ”Bea” Persson till Alingsås FC efter att ha lämnar Holmlund för Kungsbacka i vintras. Men trots att sejouren i Elitettan inte blev helt lyckad tar hon nu sats mot nya höjder. Limhamn/Bunkeflo förstärker nu sin offensiv med Östadkulletjejen som flyttar till Skåne i sommar.

– Jag var och tränade med dem för några veckor sedan då i samband med att jag tröttnade i Kungsbacka. Sedan dess har jag haft kontakt med dem och det har ledarna i AFC känt till, säger Bea, som poängterar att ingenting är påskrivet än.

– Det är det inte. Men jag och sportchefen är muntligt överens om att jag ska byta till dem under sommaruppehållet, men vi ska ta de sista detaljerna när vårsäsongen är färdigspelad.

Limhamn/Bunkeflo har tagit åtta poäng på de inledande sju matcherna i Damallsvenskan och ligger på det åtta, endast en poäng över nedflyttningsstrecket.

– Jag kommer att träna fullt ut med A-laget, men jag är medveten om att jag inte blir en allsvensk spelare bara för det. Jag kommer troligen att spela matcher med F19, men det känns ändå riktigt roligt att få komma till en allsvensk klubb. Jag tappade lite gnista när det var tjafsigt först i Holmalund och sedan i Kungsbacka men har fått en nytändning nu i AFC och ser fram emot att satsa ännu mer på fotbollen i LB07, säger Bea Persson, som dock kommer ha fullt fokus på division 1 och Alingsås FC vårsäsongen ut.

– Absolut, det är fullt ös med AFC som gäller. Jag tycker att jag fått en bra start sedan jag kom även om den senaste matchen mot Rynninge var något sämre om jag bara ser till min egen insats.

2 svar på ””Bea” får chansen i allsvensk klubb”

Lämna en kommentar