ANNONS:
ANNONS:

Berling dominant mot sitt gamla gäng

Holmalunds IF och Lidköpings FK har varit stora rivaler de senaste åren. I dag möttes de båda i en träningsmatch, och HIF vann med hela 5-1.
– Vi fick det kvittot vi ville ha, säger tränar Mikael Prodér.

Antonia
Antonia Ferm Sandberg var en av målskyttarna.

Redan i matchens första anfall gav Antonia Ferm Sandberg Homalund ledningen, och bara minuter senare ökade nytillskottet Sandra Augustsson på till 2-0.

– Första halvlek var kanske lite ringrostig, men vi hade ändå ledningen med 2-1 i paus, säger Prodér, som fick se LFK reducera till 2-1 på straff.

Efter paus var det sedan inget snack om saken. Planens dominant Caroline Berling gjorde 3-1, och innan femettan var fullbordad hade även Heather Williams och Lisa ”Töllsjö” Johansson nätat.

– 5-1 mot LFK har vi aldrig gjort tidigare och de hade sitt bästa lag. Vi gjorde sex byten i paus och blev bättre så detta var ett kvitto både på att bredden finns och att vi ligger bra till fysiskt. Vi la in den här matchen just för att få de här svaren, säger en nöjd Mikael Prodér.

Enligt HIF-tränaren var Caroline Bergling fruktansvärt bra matchen igenom. Han berättar även att Heather Williams kommer att medverka i de kommande träningsmatcherna.

– Vi tittar på henne nu i två månader och hon var pigg i dag. Hon bidrar med väldigt mycket fart och det behövs alltid.

Lämna en kommentar