ANNONS:
ANNONS:

Bjärkedominans i Förstafemman

Återigen dags att presentera en Förstafemma från de senaste veckorna. Efter mycket funderande blev sammanställningen enligt följande.

8_FF

 

MÅLVAKT
Oskar Jogefors, Långareds BoIS
Kommentar: Kommer att lämna ett tomrum efter sig nu när han lämnat Långared för studier i Gävle. Men han fick avsluta på bästa sätt med en kryss i derbyt mot Sollebrunn och sedan ta tre poäng och hålla nollan mot Kållandsö.

FÖRSVARARE
Andreas Glännbro, Alingsås IF.
Kommentar: På något märkligt sätt hade kaptenen en ganska anonym vår. Men nu känns det som att han börjar ta mer plats igen. Målskytt och planbäst i derbyt mot Annelund och dessutom gjorde han det som krävdes för att AIF skulle hålla nollan i gårdagens toppmöte med Fristad.

MITTFÄLTARE
Sofia Larsson, Sollebrunns AIK
Kommentar: En av många SAIK:are som inlett hösten på ett strålande sätt. Gjorde en riktigt bra insats i grannderbyt mot Södra Härene, och fick dessutom kröna det hela med att göra matchens enda mål.

FORWARD
Fazel Omidi, Södra Härene.
Kommentar: Andra gången Omidi tar plats i femman, men efter åtta mål på två matcher kunde jag inte låta bli. Största utmanare var Hudenes Johanna Karlin som smällde in fem bollar i en och samma match och Mjörns Karl Gunnevik som också han öste in mål i början av hösten.

TRÄNARE
Kenneth Aronsson, Sollebrunns AIK.
Kommentar: Kenneth Aronsson tycks verkligen ha fått alla tjejer att dra åt samma håll efter sommaren. Tre raka segrar, och SAIK har därmed lämnat bottenlagen bakom sig.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar