ANNONS:
ANNONS:

Bortaseger i grannderbyt

Södra Härene blir allt mer fastgjutet i botten av tabellen. Detta då Sollebrunn vann med 1-0 på Granhagen.
– Vi är ju med varenda match, men får inget med oss, säger SHIF-tränare Peter Andersson med en suck.

Referatet med Jonas

Livlinorna blir färre och färre för Södra Härenes tjejer. Nu är laget kvar på jumboplatsen, med fem poäng upp till JK10 på säker mark. Mot Sollebrunn blev det förlust med 1-0, vilket var Bjärkelagets tredje raka seger. Matchvinnare blev Sofia Larsson som satte dit 1-0 efter en kvart spelad.

– Det är klart det är tungt. I dag var det en ganska dålig match med få chanser, mest ställningskrig hela tiden. Så förlorar vi med uddamålet och det är tyvärr så det har sett ut nästa hela säsongen, säger Peter Andersson.

SHIF hade svårt att komma till framåt och Sollebrunn kunde hålla undan och vinna. Därmed hakar SAIK på strax bakom den absoluta täten i tabellen.

För Södra Härene ser det betydligt mörkare ut, särskilt eftersom Peter Andersson berättar om ett allt lägre snitt på träningarna.

– Efter sommaren har det varit väldigt dåligt, med sex-sju stycken på träningarna. Känns som folk letar efter anledningar för att inte komma, och då orkar vi så klart inte på matcherna heller. Det är Olivia Balanga som tränar varje gång och då är hon bäst varje match också. Hon har missat en enda träning sedan oktober i fjol och tränar dessutom extra med Holmalund, säger Peter Andersson.

Övriga söndagsmatcher
IK Frisco – Sollebrunns AIK 0-5
Mål: Kenneth Gustavsson 2, Filip Johansson, Sebastian Ängberg, Andreas Gustavsson.

Upphärad/Sjuntorp – Hudene INSTÄLLD
Hemmalaget hade inte fullt lag. Hittas inget nytt datum vinner Hudene på wo.

Lämna en kommentar