ANNONS:
ANNONS:

Ledningen: ”Inga kommentarer”

Holmalund kan vara på väg att göra ett tränarbyte. Uppgifter gör gällande att Jerry Carlsson flyttas upp från Akademin till A-laget och tar över efter Christer Stolt.
– Jag har inga kommentarer, säger Jerry Carlsson.

Jerry Carlsson är bördig från Svenljunga och har en gedigen tränarerfarenhet. Bland annat har han varit assisterande tränare i Dalsjöfors i allsvenskan, huvudtränare i Jitex och jobbat utomlands i Kina. Till vardags arbetar han som fotbollsinstruktör på Sven Eriksonsgymnasiet i Borås.

I vintras rekryterades han av Holmalund för att ta över HIF Akademi i division 2, där han till sin hjälp haft förre spelaren och tidigare vice sportchefen Jenny Holm. Den duon har gjort det bra och Akademin är med i toppen av tvåan som nykomling.

Nu kommer det dock uppgifter om att Jerry Carlsson ska ta över ansvaret för klubbens A-lag i Elitettan. Det betyder i så fall att Christer Stolt entledigas från sitt uppdrag. Stolt som också han var ny inför säsongen när han i höstas bestämde sig för en nysatsning på sin tränarkarriär.

Joakim Larsson, ordförande i HIF Dam, är fåordig när vi frågar honom om ett eventuellt tränarbyte.

– Det är inget som jag har lust att kommentera i nuläget, säger Larsson.

Samma svar kommer också från klubbens sportchef Peter Nyström.

– Jag har inga kommentarer just nu.

Lokalfotboll.se/0322 har sökt Christer Stolt utan framgång.

Holmalund ligger för närvarande på nionde plats i Elitettan. På måndag startar den kollektiva träningen inför höstsäsongen.

1 tanke på “Ledningen: ”Inga kommentarer””

  1. Individuell träning (utveckling) ger framgång (resultat)!!??? Tränare för A truppen bör få individuell kvalitet på spelare, för att kunna balansera laget på det bästa möjliga sättet!

    Svara

Lämna en kommentar