ANNONS:
ANNONS:

DE BÄSTA HEMSIDORNA

Dags för nästa del i Semesterlistan. I dag är det Jessica Pettersson som listat de bästa hemsidorna bland de lokala lagen.

Semesterlistan

5 – Holmalunds IF Herr
Fick mig en mindre chock när jag besökte hemsidan och förstasidan inte var uppdaterad sedan innan derbyt mot Vårgårda IK. En annars innehållsrik och levande hemsida med bra referat och videoklipp lite då och då.

4 – Alingsås KIK
En uppdaterad trupp visas på sidan, med foton på nästan samtliga spelare. Korta presentationer om varje spelare, uppskattas alltid. Inför varje match publiceras ett inlägg om motståndarna där tidigare möten presenteras samt hur det gått för motståndet tidigare i serien. Fliken statistik är uppdaterad vilket är ett plus. Referat efter varje match och nyheter kring spelartruppen hade ökat betyget.

3 – Alingsås IF
Innehållsrika referat efter varje match och spelarbetyg samt matchfakta avslutar texterna. Referaten publiceras på förstasidan men du får sedan klicka dig vidare på egen hand för att hitta referatet i sin helhet. En uppdaterad trupp med bilder samt födelsedata och moderklubb. 

2 – Vårgårda IK
Levande hemsida med intressanta och uppdaterade nyheter. Roligt med intervjuer och reportage som innehåller bilder såväl som läsvärda texter. Matchreferat finns efter de flesta matcher och det är läsvärda sådana. Saknar dock bilder på spelarna och en mer uppdaterad trupp.

1 – Holmalunds IF Dam
En nyhetsrik hemsida med bilder som gör nyheterna lite mer levande.  Uppdaterad trupp med lagfoton och den tio personer stora ledarstaben presenteras också alla med bild. Referat skrivs i nyhetsflödet efter varje spelad match. Uppdaterad statistik för den som gillar det. Komplett hemsida för den intresserade supporten eller andra nyfikna fotbollsintresserade.

Lämna en kommentar