ANNONS:
ANNONS:

DE BÄSTA TWITTERKONTONA

Allt fler lag har sitt eget Twitterkonto, och jag hoppas inte att jag missat att följa något. I dagens avsnitt av Semesterlistan har vi försökt bedöma vilka lag som twittrar allra bäst.

Semesterlistan

5 – Säven/Hol
Ett relativt nytt konto som oftast har bra rapporteringar från matcherna. Ofta med lite glimt i ögat och skön självdistans, läs bara profiltexten på kontot.

4 – IK Frisco dam
Vaknar till liv varje gång det är match och rapporterar då på ett informativt sätt. Gillar också att man alltid kallar avbytarna för förstärkare när laguppställningen twittras ut.

3 – Vårgårda IK / FK
Ska ha beröm för att man levererar rapporter lika bra från division 6 som 3. Är även bra på att få med lite om motståndet och känns hyfsat objektivt och nyanserat.

2 – HIF Akademi
Levererar en flitig uppdatering från både Akademins liv i fyran och en del andra matcher. Ett extra plus för att kontot vågade ifrågasätta en uttagning i Förstafemman. Lite debatt har aldrig skadat.

1 – Annelunds IF
Det i särklass med objektiva kontot hittar vi hos Annelund. Sakligt, välformulerat och ofta med bra info även om motståndet. Förekommer även en del interna gliringar, vilket är ett plus för ett klubbknutet konto även om man som utomstående inte alltid hänger med i allt.

Lämna en kommentar