ANNONS:
ANNONS:

DE BÄSTA VÄRVNINGARNA

Semesterlistan var ett populärt inslag förra sommaren. Därför kör vi en ny vända i år med ett antal nya listor. Denna den första handlar om årets bästa värvningar.

Semesterlistan

10 – Marcus Pettersson
Alingsås Hockeys hårdskjutande back var uppsnackad inför debuten som anfallare i BK Spark. Och han har levererat ganska väl i ett Spark som jagat i botten av tabellen under våren.

9 – Gustav Blomgren
Efter en strålande försäsong och inledning på seriespelet stannade det sedan av något för Blomgren, som hämtades till Gerdsken från Töllsjö i vintras. Men för framtiden var det en spännande värvning och på sikt tror jag han växer ur division 4-kostymen.

8 – Lisa Andersson
Sollebrunns bästa målskytt bytte i vintras till Hemsjö. Där hittade hon en lekkamrat i Lisa Molin och den duon öser nu in mål när Hemsjö stormar mot division 3.

7 – André Nilsson
André vände hem från Öis i vintras som ett stort affischnamn. Har kanske inte levererat i den utsträckningen som många trodde men har ändå visat att han tillför spetsegenskaper. Tror han blir bättre och bättre under säsongen eftersom han hade en del skadebekymmer innan återkomsten till HIF.

6 – Johan Eriksson
Säven/Hols härförare tog äntligen steget uppåt och har också visat att han var mogen för det. En slitvarg och lagspelare utöver det vanliga som har hittat sin plats på AIF:s mittfält.

5 – Adam Axede
En spelare som jobbar i det tysta. Gör alltid sitt jobb och har städat upp på ett föredömligt sätt på Holmalunds mittfält där de övriga kan fokusera mer på offensiven. En revbensskada förstörde delar av våren, men Axede har ändå visat att han utvecklats under året i Jonsered.

4 – Katti Ölvebo
Frisco hade en poäng på två matcher innan Katti Ölvebo tog plats i mittlåset. Efter det har laget radat upp segrar och toppar division 2 i stor stil. En statistik som talar sitt tydliga språk. Med sitt lugn och sin säkerhet har Katti en förmåga att även höja sin lagkamrater vilket så klart är en mycket bra egenskap.

3 – Jonas Aronsson
Visst, Jonas Aronsson smällde in över 30 baljor i sexan i fjol. Men att han redan första året i Vårgårda skulle bli lagets specielle målskytt var det nog inte många som trodde. Men med speed, smartness och bra avslut har han tagit division 3 med storm och är en av anledningarna till att VIK leder serien.

2 – Sandra Augustsson
Det var nödvändigt för Holmalund att antingen hitta en vass målskytt utifrån eller få någon egen spelare att växa in i den rollen. Med Sandra Augustsson i laget blev lösningen den förstnämnda då hon anslöt från QBIK. Hon har dock lokal anknytning då hon är från Ahlafors, och har levererat storskaligt under våren.

1 – Andreas Johansson
Att Johansson skulle tillföra en del i Alingsås IF och division 4 när han kom från Torslanda i tvåan var de flesta överens om. Men anfallaren har inte bara öst in mål på egen hand utan han har även dragit med sig sina lagkamrater till en högre och jämnare nivå. Ödmjuk som få, och låter spelet på planen tala istället.

Lämna en kommentar