ANNONS:
ANNONS:

Det äldre gardet ordnade efterlängtad vinst

I fredags överraskade Östadkulle SK och tog en seger med 3-1 borta mot Töllsjö. 
– Hoppas att vi får en liten boost av det här, säger tränare Klas Karlsson.

Referatet med Jonas

 

Klas Karlsson hoppas att segern ska gjuta mot i ÖSK-truppen.
Klas Karlsson hoppas att segern ska gjuta mot i ÖSK-truppen.

Efter en tung säsong tog Östadkulle en efterlängtat seger i fredags. Och två av målskyttarna var från det äldre gardet, som vi inte sett eller hört så mycket om tidigare i år. Martin Larsson och Robert Krantz skrev nämligen in sig i målprotokollet borta mot Töllsjö, och dessutom var bröderna Broberg, Martin och Fredrik med i truppen.

– Fredrik Broberg hoppade aldrig in men han var uppsatt. Vi hade extremt mycket folk borta och var egentligen 13 man. Men så skulle både Robert Krantz och Martin Broberg till Töllsjö på nåt läger med barnen så det var mer av en slump som de kunde vara med för att vi skulle få lite fler avbytare.

Töllsjö hade det mesta i första halvlek och tog också ledningen. Men Torbjörn Lund kvitterade, och i andra havlek slog Martin Larsson och Robert Krantz till med var sitt mål och ordnade tre sköna poäng.

– Äntligen hade vi lite flyt och fick i de där viktiga målen. Men vi gjorde en riktigt bra match mot Halvorstorp sist också så det känns som vi är lite på gång. Och dessutom ger ju den här segern förhoppningsvis en boost i hela truppen, säger Klas Karlsson.

– Det är ju trots allt bara fem poäng upp så det kan hända mycket. Nu möter vi Främmestad hemma på lördag, och efter deras förlust mot Kronäng är de lite avhängda i toppen. Det blir så klart en svår match ändå, men det blir roligt på träningarna i veckan nu efter en vinst.

ÖSK-tränaren berättar att Martin Larsson varit med och tränat efter sommaren och har för avsikt att spela under hösten. Var det gäller Robert Krantz och bröderna Broberg var det mer ett tillfälligt gästspel.

Lämna en kommentar