ANNONS:
ANNONS:

Duo byter mellan grannklubbarna

I höstas anslöt Emil Sandberg till Frisco från Annelund och Adam Gelotte kom till samma klubb från Herrljunga SK. Men nu har båda två bestämt sig för att lämna Frisco, och spela sin fotboll i HSK.
– Det kändes lite fel i Frisco, säger Emil.

Även fast både Adam och Emil haft Federico Santamans som tränare tidigare blev återkomsten till Katebovallen inte som det hade trott.

– Det var inte samma känsla som förra gången jag var i Frisco. Det blev lite fel redan från början, även om jag inte vill hänga ut någon, säger Emil, som också berättar att HSK tjatat en hel del på honom.

– Hört en hel del på jobbet och på ett sätt känns det kul att komma till en klubb som verkligen behöver en målvakt. Även Annelund var med i bilden och jag försökte få med mig Adam dit. Men han ville inte det, och vi har sagt att vi ska spela tillsammans innan skorna åker upp på hyllan, säger Emil.

Adam ger även sin syn på varför han ny återvänder till Herrljunga efter bara några månader.

– Ambitionsnivån i Frisco var inte så hög som jag hade trott, och det var många som bara tränade lite när de kände för det. När jag gör något gör jag det till hundra procent och det blir roligare om alla känner likadant. Det gjorde att jag tappade glädjen lite, och på den här nivån spelar man ju i första hand fotboll för att det är kul, säger Adam, och fortsätter:

– I HSK är det alltid en jäkla inställning på varje träning och match och det passar bättre för mig.

Hur nära var det att du och Emil hamnade i Annelund?

– Inte så nära. Tror jag hade fått svårt att platsa där och just nu vet jag inte om jag vill sitta på bänken. I HSK känner jag att jag har större chans att vara en startspelare, och då blev det att jag och Emil gick dit tillsammans. Vi hade bestämt att vi ville spela i samma klubb.

Lämna en kommentar