ANNONS:
ANNONS:

En liten fredagslista

Vi firar in helgen med en liten fredagslista.

Sils IF – Alingsås KIK
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Tabelljumbon ska inte vara några problem för Alingsås KIK – som lär vara spelsuget efter den inställda seriefinalen. Läge för Linnea Ström att ha nytt målkalas kanske?
Tips: 0-5.

Östadkulle – Tvärred/Vegby
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Kan ÖSK studsa tillbaka och efter raset i Falköping. Det känns som chansen till det är god, även om det krävs en helgjuten insats för att mala ner Tvärred/Vegby. Men jag tror på gulsvart.
Tips: 3-2.

Grolanda/Floby – Annelund
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Superintressant toppmöte där Annelund halkar lite efter i händelse av förlust. Försvarsspelet blir avgörande då hemmalaget gjort mycket mål hittills, så klarar Annelund att hålla någorlunda tätt tror jag på minst en pinne.
Tips: 2-3.

Herrljunga – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Derby där HSK behöver vinna för att haka på i toppen och Säven/Hol vinna för att lämna kvalplatsen. De båda lagens respektive säsong hittills gör att jag måste ge Herrljunga tipset här, även om Säven/Hol kan ha vaknat av storsegern senast.
Tips: 4-2.

Gerdsken – Åsarp/Trädet
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nyckelmatch för GBK om de ska ha haka på i kampen om topp fyra. Och känslan är att Å/T har dalat lite på sistone efter den fina starten på säsongen, så här har GBK stor möjlighet att ta alla tre poäng.
Tips: 3-1.

Vårgårda IK – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: VIK avgjorde sent förra veckan, men den segern ger ändå en viss arbetsro. Även om Peter Ijehs gäng varit lite upp och ner är BoIS på hemmaplan en match man ska vinna för att slå sig in på övre halvan. Och jag tror också att VIK tar chansen.
Tips: 2-0.

Holmalund – Råslätt
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Bottenlaget Råslätt gästar Brogårdsvallen. Men mot ett HIF som fått igång offensiven med flera spelare som halkat in i bra form tror jag att motståndet får vända hem tomhänt.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – Herrestad
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Seriefinal och veckans hetaste match. Herrestad är obesegrat och har fem poäng att gå på i toppen, därför är pressen störst på AIF. Men grönvit har visat fin form och jag är optimist och tror på hemmaseger.
Tips: 2-1.

Brämhult – Frisco
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Mittenmöte där vinnaren tar ett steg närmare toppen. Frisco kommer från seger och har en hel del rutin och finess i laget. jag tror på nya vinst här.
Tips: 2-4.

IK Uppsala – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Ännu ett topplag på bortaplan – och frågan är om. AFC kan upprepa bedriften från Umeåmatchen. Efter den tama insatsen mot Jitex i söndags måste jag hålla Uppsala som favorit här. Särskilt eftersom upplänningarna kommer från en 5-0-vinst.
Tips: 3-0.

Lämna en kommentar