ANNONS:
ANNONS:

FC tillbaka i gamla synder

FC Alingsås drabbades av ett tungt bakslag på måndag. Förlust med 4-2 borta mot Knallen och dessutom fick bröderna Ramadanovic var sitt rött kort.
– Det var onödigt, säger tränare Andreas Kjellström.

Referatet med Jonas

Andreas Kjellström ligger hemma i sjuksängen men återberättar de rapporter han fått från matchen.

– Vi leder med 2-0 när Birkan får det röda kortet. Då tappar vi fokus och det blir mycket tjafs på domaren. Det är tråkigt och onödigt, vi har skött oss ganska bra i år så det känns inte bra att det blir så här. Vi får ta ett snack om det här.

Knallen utnyttjade FC:s turbulens och vände underläget till seger med 4-2. Dessutom blev även Ibis Ramadanovic utvisad innan matchen var över.

– Tråkigt för tabellen också. Även om vi fortfarande har andraplatsen i egna händer hade det så klart varit roligare om vi vunnit i dag. Men vi får se, Bollebygd/Olsfors vann bara med 1-0 senast och kan absolut tappa poäng framöver.

Målskyttar för FC var Ibis Ramadanovic och Kevin Keijsner, men bäst var Zebulon Eliasson.

– Han har spelat mittback ett par matcher nu och gjort det grymt bra. Det enda som är synd är att vi tappar på mitten när han inte spelar där, säger Kjellström.

Kvällens anda match spelade Holmalunds damer borta mot Mossen. Där vann hemmalaget med 2-0, och därmed tätnar kampen mellan Holmalund och Rössö i toppen av tabellen.

Lämna en kommentar