ANNONS:
ANNONS:

Fem namn testar hos VIK

På måndag presenterar Vårgårda IK sitt upplägg för fem potentiella nya spelare. Bland dem finns Mohammed Abdulrahman, som har ett förflutet i Elfsborg och Gais.
– Löser det sig med två-tre av de här är vi väldigt nöjda, säger sportchef Gabor Hacker.

Peo strind

 

Mohammed Abdulrahman kommer från Nigeria och slog igenom i Motala när han gjorde 16 mål i division 2 2010.  Elfsborg värvade honom men lånade ut honom till Gais. Karriären stannade dock upp efter en korsbandsskada och 2014 skrev han åter på för Motala AIF. Nu är han på väg tillbaka efter sin andra svåra knäskada.

– Stefan och Peo träffade honom på en tränarkurs och bjöd in honom. Han vill ha en nystart i karriären och ska komma och lyssna på vår presentation. Sen får vi se vad det blir av det, säger Gabor Hacker i VIK.

Övriga spelare som gästar VIK på måndagen är:

Oskar Callerud,  mittback från Skövde AIK.

Simon Jensen, mittfältare från Brämhults IK.

Isak Spanedal, anfallare från Brämhults IK.

Albinot Rexhepi, anfallare från Borås AIK.

Vad det gäller André Nilsson är han fortfarande intressant för VIK, berättar Gabor Hacker.

– Han är på resande fot men kommer till oss senare i nästa vecka. Vi ska presentera vårt upplägg så får vi se vad han säger om det.

På lördagen blev det också klart att Stefan Strind och Peo Häggström fortsätter som tränare över nästa säsong. Häggström var under kontrakt men hade rätt att bryta detsamma medan Strind endast skrev ettårsigt avtal i vintras. Men nu har tränarduon alltså förlängt samarbetet.

– Det är vi så klart jättenöjda med, sammanfattar Gabor Hacker.

Lämna en kommentar