ANNONS:
ANNONS:

Första veckan i siffror

Nu har lokalfotboll.se/0322 funnits i en dryg vecka. Och eftersom trafikmätningarna startade förra söndagen kan man nu summera den första veckan i siffror.

Fredagen den 30 oktober rullade traktens nya fotbollssida ut. Två dagar senare kom även trafikmätningen igång, och utan att analysera allt för mycket konstaterar jag att mottagandet varit bra.

Sedan förra söndagen har sidan haft totalt  2 662 besök, fördelat på 596 unika användare. Siffror som jag är mycket nöjd med eftersom sidan inte marknadsförts i andra kanaler än Twitter.

Jag vill också tacka för alla positiva reaktioner jag fått från de som varit inne och kikat på sidan, det ger mig energi att fortsätta försöka rapportera om vad som händer i traktens fotbollsklubbar. Det är också roligt att det kommit in en del tips om rykten och annat som är på gång ute i föreningarna. Det tas tacksamt emot och givetvis är det så att några källor aldrig röjs. Det är både en självklarhet och en hederssak.

Så fortsätt gärna att komma med tips (kontaktinfo hittar du här), och var heller inte rädd för att kommentera artiklarna på sidan. En levande dialog höjer förhoppningsvis intresset för den lokala fotbollen ännu mer.

// Jonas Mökander

 

1 svar på ”Första veckan i siffror”

  1. Härlig frekvens på inläggen, och då är det till och med off-season. Ska bli spännande att ha lokalfotboll.se med sig under säsongen 2015!

    Svara

Lämna en kommentar