ANNONS:
ANNONS:

Frisco nollat i årspremiären

Frisco räckte inte riktigt till borta mot LFK Akademi. I Lidköping vann hemmalaget med 4-0.
– Vi hade många borta, och det var inte riktigt deras akademi vi mötte, säger tränare Anders Hindström.

Det haglade in återbud för Frisco som fick pussla för att få ihop lag. Tunga pjäser som Katti Ölvebo, Maja Hansson och Linda Börjesson saknades, och dessutom har både Elena Pettersson och Cecilia Jonson aviserat att de inte ska delta helhjärtat under 2017.

– Det är ett par tunga tapp. Nu var Cilla i och för sig med i dag eftersom det var ont om folk, men annars har de sagt att de inte har den rätta motivationen, säger Anders Hindström.

Mot LFK Akademi höll Frisco spelet väl uppe före paus och kunde där har spräckt nollan framåt. Men hemmalaget – som förstärkt med bland andra Heather Williams och Caroline Berling – var numret större.

– Berling styrde på mitten och Williams är ju helt sinnesjukt bra. Hon är för bra för deras division 1-lag så det var ingen som hängde med när hon satte fart i dag, säger Hindström.

Till slut stannade det på 4-0 efter att LFK Akademi gjort två mål i varje halvlek.

Noterbart är att Thea Edrud var med och spelade med Frisco.

– Hon har tränat med oss ett tag och ska inte vara kvar i Holmalund i alla fall. Men hon har inte bestämt sig för hur ska göra med fotbollen i år än, säger Anders Hindström.

Lördagens andra träningmatch spelade Holmalunds IF. Den slutade 1-1 borta mot Kungsbacka efter att Beatrice Persson nätat för Alingsåslaget.

Lämna en kommentar