ANNONS:
ANNONS:

Fullspäckad helglista

Helgens Hetaste är tillbaka i full skrud inför den första riktiga hösthelgen.

Alingsås IF – Ödsmål
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Islossning senast för AIF och här tror jag att man fortsätter på den inslagna vägen. Bättre chans att skaka av sig bottenlagen får man inte, och här ska det bli tre nya poäng.
Tips: 4-1.

Alingsås KIK – Mariedal
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Toppmöte i en haltande tabell där KIK i händelse av seger kopplar ett grepp om att slå sig in på topp två. Alingsåsarna har tio raka matcher utan förlust sedan Mariedal vann vårens möte, men här tror jag att KIK tar revansch och befäster sin plats i toppen.
Tips: 3-1.

Gerdskens BK – Främmestad
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Länge sedan jag hade en sådan stark känsla för ett matchtecken som ettan här på G-vallen. Främmestad klappade igenom senast medan GBK reste sig och slog serieledaren. Den gulsvarta truppen känns stark och här blir det ny seger.
Tips: 4-1.

Holmalunds IF – Trollhättans BoIS
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Lurig nystart för HIF mot ett BoIS som redan spelat en höstmatch och vunnit den. Trollhätteborna spelar för sin överlevnad medan HIF inte har kniven mot strupen efter en poängmässigt bra vår. Som vanligt svårtippat när Holmen spelar så jag drar till med ett kryss.
Tips: 3-3.

Mjörn – Hemsjö
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Intressant match där det lär visa sig vilka som grillat respektive tränat hårdast i sommar. Truppbredden och den individuella skickligheten håller jag något högre hos Mjörn, och det i kombination med hemmaplan gör att de får tipset här. Men derby är alltid derby.
Tips: 3-0.

Göteborgs DFF – Alingsås FC
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Ingen enkel bortamatch för AFC men jag kan ärligt talat inte se det lag som kan stoppa den ljusgröna maskinen i den här serien. Presterar de något som liknar högstanivå blir det seger även här.
Tips: 1-3.

Frisco – Qviding
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Intressant mittenmöte som ramas in av att flerfaldige världsmästaren i orientering – Marita Skogum – gästar Katebovallen. Hon har nu rollen som mental coach åt Friscotjejerna och nu finns hon på plats för att följa laget i skarpt läge. Matchen då? Ja, offensiven är försvagad i och med Annelies Carlis skada, men detta känns ändå vidöppet. Tror på kryss eller uddamålsseger åt något håll.
Tips: 1-1.

Vårgårda IK – IFK Åmål
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Våren avslutades med sju raka matcher utan seger och nu väntar superviktig nystart mot Åmål som också skrapat ihop 16 poäng. Lite av en ödesmatch där vinnaren skakar av sig strecken något, och jag tror och hoppas att VIK tar chansen. Seger i sommarens träningsmatch bör ha gett lite nytt självförtroende och nu är det dags för trendbrott även i tävlingsmatcher.
Tips: 3-1.

Lämna en kommentar