ANNONS:
ANNONS:

GBK kryssade i genrepet

Gerdskens BK hade 2-0 i paus mot Trollhättans FK, men fick ändå nöja sig med 2-2 i genrepet på Hols IP.
– Totalt sett var det okej i dag, säger tränare Niklas Andersson.

Referatet med Jonas

GBK-tränaren berättar om en mycket bra första halvlek av gulsvart.

– Det var svårspelat på en hoppig plan och den kraftig vind. Men vi gör ändå en mycket bra första halvlek där vi gör rätt saker på planen, säger Andersson.

Marco Stua gjorde 1-0 efter knappa halvtimman och strax före paus tryckte Fredrik Gustafsson in 2-o efter en hörna. Men i andra halvlek fick TFK betydligt mer att säga till om.

– Alla gick ner sig 15-20 procent och det har vi inte råd med. Det var väl en ganska jämn andra halvlek men TFK var lite starkare än oss, säger Niklas, som berättar om de två baklängesmålen.

– Vi tog inte jobbet ordentligt utan de fick göra 2-1 på en boll snett-inåt-bakåt i boxen och sedan 2-2 på en tilltrasslad situation. Vi hade också ett par lägen i andra även om de inte var lika heta som det vi skapade i första.

Niklas Andersson berömmer kollektivet för den första halvleken medan alla kan bättre än vad som presterades sista 45 minuterna. Noterbart är att GBK vilade Elvir Ramadani och Jacob Borg, och den duon lär vara högaktuell för en startelva i premiären mot Ulricehamn på lördag.

Övriga träningsmatcher

Frisco dam – Råda 2-0
Mål: Annelie Carli.

Frisco – Spark 2-0
Mål:
Lahcen Hassine, Lucas Fondin.

Tidaholm GoIF – Annelund 3-0

Hemsjö dam – Sollebrunn dam 1-3
HIF:
Lisa Molin. SAIK: Felicia Wingfors, Lisa Andersson, Sara Källvik.

Östadkulle – Hudene 1-0
Mål:
Maria Jansson.

Lämna en kommentar