ANNONS:
ANNONS:

Gemensam liverapportering via Twitter

Allt fler lag har ett eget Twitterkonto. Och de klubbar som inte skaffat det ännu kanske har en lagledare, skadad spelare eller supporter som ligger ”online” under matcherna. 
Nu sjösätter vi hashtagen #lf377 för att skapa ett flöde om vad som händer på traktens fotbollsarenor.

lf377

Såväl lokalfotboll.se som lokalfotboll.se/0322 gör nu ett tappert försök att samla de som vill få snabba rapporter från traktens matcher kring en gemensam hashtag. Tanken är att alla, både twittrare för lag och privatpersoner, kan använda #lf377 när de rapporterar om vad som händer ute på arenorna. Då kan vem som helst välja att följa flödet och därmed få färska rapporter om mål, utvisningar, paussiffror, slutresultat och annan intressant som händer i matcherna.

#lf377 är så klart en förkortning av lokalfotboll hopsnickrat med den klassiska text-tv-sidan 377 där matcher liveuppdateras. För oss var det självklart att hitta ett gemensamt flöde för både 0322-trakten och Skaraborg då flera serier sträcker sig över båda områdena, vilket betyder att många har intresse av att få reda på vad som händer i matcherna i hela det området de båda bloggsidorna bevakar.

Förhoppningen är att så många som möjligt ska använda #lf377 nu när seriespelet drar igång på allvar. Redan till helgen hoppas vi att rapporterna från arenorna duggar tätt så att alla med intresse för lokalfotboll kan jubla, sucka, förvånas och imponeras framför sitt Twitterflöde.

Fakta
Ny hashtag på Twitter: #lf377.
Varför: Göra det enkelt för de intresserade att följa vad som händer på traktens fotbollsarenor.
Var: Hela området som lokalfotboll.se och lokalfotboll.se/0322 täcker upp.
Hur: Vem som än twittrar från en match avslutar tweeten med #lf377.
Drömscenario: Skapa ett aktuellt och levande flöde som ökar intresset för den lokala fotbollen.

Lämna en kommentar