ANNONS:
ANNONS:

Grattis då, Olsson

Bredsidan är tillbaka för att fira in helgen.

Ja, det var inget snack sett över två matcher. Andra halvlek var jämnare, men i det stora hela var Olssons drömelvor mer populära bland er läsare än mina. Jag skriver populära, för det finns det siffror på. Vilka elvor som är bäst är en helt annat sak…

Men nu gällde tävlingen röstning och där är det bara att erkänna sig besegrad. Så grattis Fredrik, du har en lunch att hämta ut.

I rena procentsiffror blev resultatet så här:

Herrelvan
Facebook: 58-42 till Olsson.
Twitter: 71-29 till Olsson.

Damelvan
Facebook: 57-43 till Mökander.
Twitter: 62-38 till Olsson.

För den som missat hela grejen har jag och Fredrik Olsson i två avsnitt av Tifosipodden tagit ut lokala drömelvor. Ett mycket roligt nytt inslag, och för mig som konsumerat lokal fotboll sedan tidigt 90-tal var det en härlig promenad längs minnenas allé.

Vi har också fått en del feedback från er läsare och lyssnare. Givetvis har vi missat flera bra spelare, och ibland kan man helt enkelt tycka olika. Det är en sak.

En annan sak är att det kommit förslag på andra typer av liknande inslag. En drömelva med spelare som endast spelat lokalt, en drömelva med maximalt en spelare från varje lokal klubb eller en drömelva med bara spelare från ”modern tid”.

Alla uppslag låter både roliga och intressanta, och skulle sannolikt också involvera fler lokala föreningar än vad den avklarade tävlingen gjorde. Den blev mycket Alingsåsfokuserad – med inspel från bröderna Holmén.

……………

Ni har kanske noterat att det pågår ett DM i tv-spel. Ett par representanter från de lag som anmält sig lirar helt enkelt gruppspel och slutspel i FIFA. Är nog ett bra sätt att hålla tävlingsångan uppe, även om jag är på tok för okunnig i ämnet för att kunna uttala mig om någonting. Visst, jag har fattat att Tobias Nordgren och Benedikt Amnehammar är två baddare, men det är också där någonstans gränsen går.

Tack vare seniortruppens Facebookgrupp i SMSK vet jag också att mitt gäng hittills har torskat en match och vunnit en. Så jag antar att avancemanget avgörs i sista rundan.

……………

I den fysiska världen går mitt rehabtränande framåt. Löpning är numera inget problem, så det varvas mellan det och styrka för att göra vaden till något att lita på. Nästa steg är start, stopp och tempoväxlingar. Och med tempoväxlingar menar jag i den mån det går att genomföra för en 37-åringen som aldrig haft något egentligt löpsteg.

……………

Det har inte hänt särskilt mycket nytt på silly season-sidan på sistone. Men tipset är ändå att gå in och kika, för man har ju tamejfan glömt vem som skrev på för vilka i vintras.

……………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

1 svar på ”Grattis då, Olsson”

Lämna en kommentar