ANNONS:
ANNONS:

Matcher på bred front

Nu är helgerna fullspäckade med matcher igen och vi har som vanligt valt ut de fajter som på förhand känns extra heta.

HH

Vårgårda IK FK – Säven/Hol
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Efter förlusten i veckan behöver Säven/Hol vinna här om man ska fortsätta drömma om division 4. I våras räckte VIK FK inte till i derbyt men nu är laget och formen en annan, så det är känns vidöppet på förhand. Varför inte dra till med ett klyk?
Tips: 2-2.

Annelunds IF – Södra Ving
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En ren seriefinal i den haltande tabellen som för tillfället toppas av Annelund. Men känslan är ändå att det krävs seger här för annars är Södra Ving en poäng före med två matcher färre spelade. Annelund kommer från en klar derbyvinst på Skoghälla och jag tror att alla Holménare tar en en ny trea här.
Tips: 3-1.

Södra Härene – Östadkulle
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Östadkulles sista chans att haka på i racet om topp två, och ÖSK lyckades ju besegra Hära i våras. Men SHIF har varit starka i år och inledde också hösten med en seger trots en del manfall. Dessutom ryktas Fazel Omidi vara i toppform, och då är Härene svårslaget.
Tips: 2-0.

Vårgårda IK – Götene IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Efter förlusten senast är marginalerna inte lika stora för Vårgårda, och det är nog viktigt att studsa tillbaka direkt om man ska behålla lugnet i toppen av tabellen. Torsk här och det är vidöppet igen, men jag tror på minst en poäng. Blir inte förvånad om VIK sätter försvarsspelet främst och lyckas man hålla nollan borde man kunna vaska fram tillräckligt för att få till ett avgörande. Varför inte ett instick till Jonas Aronsson i mitten av andra akten?
Tips: 1-0.

Hemsjö – Mjörn
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Om Hemsjö ska sluta bättre än lokalkonkurrenten i serien bör det bli seger här, och dessutom har HIF revansch att utkräva efter vårförlusten på Bodarnevallen. Efter 8-0-segern i höststarten kanske Hemsjö har tuggat igång efter den svaga våren och nog skulle en derbyseger hälla mer bensin på den glöden. Men Mjörn har gjort en klart godkänd säsong efter sina resurser och kan mycket väl ta en vinst här. Jag tror på en tuff och jämn historia där hemmalaget kniper en uddamålsseger.
Tips: 4-3.

Frisco– Arentorp/Helås
Serie: Division 2 västra.
Kommentar: Frisco toppar division 2 i stor stil och trots att laget försvann ur DM i veckan ska det här inte behöva bli något större problem – även om det är en nystart i seriespelet. En normal prestation ska räcka till en ny seger och fortsatt järngrepp om förstaplatsen.
Tips: 6-1.

 

1 svar på ”Matcher på bred front”

Lämna en kommentar