ANNONS:
ANNONS:

Hemsjö före Östadkulle i kön

Misstaget som förbundet har gjort i damernas division 3 inkluderar ännu ett lokalt lag. Hemsjö står före ÖSK i kön till att få en plats i division 3.

Förbundets arbete med att tillsätta den vakanta platsen i division 3 börjar likna en liten soppa. Östadkulle fick – som ni kan läsa om här – först en fråga om att hoppa upp en division, men det visade sig sedan vara fel. Och det var Hemsjös lagledare Håkan Hedlund som kontaktade förbundet och uppmärksammade missen.

– Håkan skrev och frågade varför de fick frågan före oss och då fick vi beskedet att de hade gjort fel, säger Hemsjös tränare Sackis Tsovas.

Nu blir det i första hand de båda åttorna i division 3-serierna – som flyttades ner i höstas – som får möjlighet att spela kvar i trean. Det handlar om Töreboda och Hemsjö, där Töreboda är det lag som står allra först i kön.

– De har fått frågan men vi vet inte vad de kommer att svara. För våran del håller vi på att diskutera med tjejerna i laget hur vi ska göra om Töreboda tackar nej. Det är ungefär halva truppen som vill spela i trean och halva i fyran så vi får fortsätta att prata och ta ett beslut, säger Sackis.

Om både Töreboda och Hemsjö tackar nej tillfaller platsen Östadkulle.

Lämna en kommentar