ANNONS:
ANNONS:

Holmalund återtog serieledningen

Holmalunds IF kontrade på VIK:s vinst i går. 3-1 hemma mot Götene innebär att HIF återtog serieledningen från lokalkonkurrenten.
– Det var spel mot ett mål i andra halvlek, säger tränare Teddy Lucic.

Referatet med Jonas

Teddy Lucic och Andreas Nilsson.
Teddy Lucic och Andreas Nilsson.

Trots flera tunga återbud kunde Holmalund ställa ett slagkraftigt lag på banan. Götene, som startat säsongen bra, höll 0-0 efter 45 minuter, men sen ökade Holmalund farten. André Nilsson gjorde 1-0 och Dejvid Hasan ordnade 2-0 bara en kvart in i andra akten. Fem minuter senare dödade André Nilsson matchen när han rann igenom på en långboll och satte dit 3-0.

– Vi kände väl lite på varandra i första halvlek även om det var fördel oss även där. Götene hade några fasta situationer som var halvfarliga, annars skapade de ingenting, säger Teddy Lucic, som berättar om klasskillnad i andra halvlek.

– Vi gjorde ju mål ganska tidigt och efter 3-0 så ger Götene i princip upp. De orkar inte utan jag tycker det var spel mot ett mål.

Att Götene reducerade i slutminuterna var mest av akademisk betydelse. Holmalund har nu fem raka segrar och toppar därmed division 3, vilket förvånar Teddy Lucic lite.

– Lite förvånad måste jag säga att jag är. Vi visste inte riktigt vad vi stod inför serien men när jag tänker tillbaka på matcherna har det varit fem bra prestationer. Vi har fått in flera nya spelare som har höjt laget och vi har en bra trupp att ta av. I dag när några var borta fick Kovacevic och Ängberg chansen och det är två bra spelare. Så vi känns starka och det är så klart jättekul.

Lämna en kommentar