ANNONS:
ANNONS:

Holmalund vände i slutminuterna

Det har varit ett gäng lokala matcher i kväll. Vi bjuder på samtliga resultat och målskyttar, med lite extra fokus på Holmalunds sena vändning mot IFK Skövde.
– En av de goaste segrarna, säger Dejvid Hasan efter 3-2 hemma på Brogårdsvallen.

Referatet med Jonas

Holmalund låg under med både 0-1 och 1-2 när det började dra ihop sig på Brogårdsvallen. Men med cirka fem minuter kvar var Dejvid Hasan (hand andra i matchen) på rätt ställe i straffområdet när han glictacklade in 2-2 via ribban.

– Det var Mårtensson som slog in bollen och när jag såg att Oliver inte skulle hinna lyckades jag ta mig fram och få en fot på bollen, berättar Hasan, som berättar att hemmalaget fortsatte att ösa på sista fem minuterna.

– Vi gick verkligen för seger och Oliver fick rätt bra träff på Stenis inlägg, säger han med ett skratt om Oliver Östlinds snygga segermål i slutminuten.

 

Holmalund tog därmed chansen att klättra upp på andra plats bakom Vårgårda IK.

– Det är de här segrarna som är de goaste, att vi lyckas vända underläge två gånger och avgöra i slutet. Sen kan vi spela bättre även om det var helt okej stundtals, säger Dajvid Hasan.

ÖVRIGA FREDAGSMATCHER
Järpås – Södra Härene 2-3
Mål: Fazel Omidi 2, Viktor Henriksson.

Mjörn – Trollhättan Syrianska 1-4
Mål: Karl Gunnevik.

Sollebrunn – Wargön 1-2
Mål: Arvid Skoglund.

Trollhättans FF – Hemsjö 0-8
Mål: Christos Tzovas 2, Patrik Andreasson, Gustaf Bengtsson, Hannes Bergman, Tobias Olausson, Benny Post, Fredrik Svensson.

Åsaka – Långared UPPSKJUTEN

Rackeby – Södra Härene 5-3
Mål: Rangin Danish 2, Marina Estulf.

Östadkulle – Hestrafors 1-1
Mål: Linnea Lennermo.

 

Lämna en kommentar