ANNONS:
ANNONS:

Höstens första lista

Fotboll på bred front – och vi tippar några av alla lokala matcher.

Vårgårda IK – Grebbestad
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Svår nystart för VIK mot ett bra Grebbestad. Ska Walid Dahirs gäng vara med i den absoluta toppen skulle det behövas poäng här, och den chansen finns absolut. Håller kanske gästerna som knapp, knapp favorit, men inte mer än att utgångstipset blir ett kryss.
Tips: 1-1.

Alingsås IF – Skoftebyn
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Förmodat toppmöte i en haltande tabell. Svårtippat, men jag hoppas och tror att AIF ska lösa det här även om det givetvis krävs en bra prestation för att avgå med segern.
Tips: 2-1.

Hemsjö – Frisco
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Två fullpoängare i den unga serien drabbar samman. Hemsjö har imponerat så smått, även om jag tror att detta blir tuffaste motståndet hittills. Men det finns en chans att alla poäng stannar på Byvallen – även om jag tror på delad pott.
Tips: 3-3.

Holmalund – Falköping
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Falköping har torskat två matcher redan och tycks ha tappat lite stabilitet från i fjol. Det tror jag Holmalund utnyttjar och får fart på offensiven.
Tips: 3-2.

Södra Härene – Trollhättans FF
Serie: Division 6 Vårgårda.
Kommentar: Ska det bli fjärde raka för Hära? Jag svarar ja på den frågan, även om TFF är bättre i år och fick en kanonstart i premiären förra veckan. Varningsflagg härmed hissad.
Tips: 2-1.

Alingsås KIK – Vallen
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Dags att släppa loss urkraften som tycks pysa ur Alingsås KIK. Vallen blir kanske ingen munsbit, men jag tror ändå på hemmaseger i den här fajten.
Tips: 4-2.

Säffle – Frisco
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Nu är det dags att spräcka målnollan för ett Frisco med Annelie Carli på skadelistan. Tror på minst en pinne, men tippar en tvåa med hjärtat.
Tips: 1-2.

Sandviken – Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: En pinne mot Älvsjö var en missräkning och nu är det lite av en vägskälsmatch för AFC. Jag tror de tar avfarten mot mitten av tabellen och vinner det här.
Tips: 2-3.

Mjörn – Äspered
Serie: Division 5 södra.
Kommentar: Andra matchen för veckan för Mjörn som vann premiären i tisdags. Risk för baksmälla här, men jag tror istället att man rider på vågen och tar andra raka.
Tips: 2-1.

Lämna en kommentar