ANNONS:
ANNONS:

Ingen ljusning för Tim Hedén

Tim Hedén, 22,  var i flera år en stabil burväktare i HSK. 2015 kunde han inte spela någonting, och inte ser det bättre ut inför kommande säsong.
– Jobbet och livet kommer i första hand, säger han när fotbollskarriären kommer på tal.

För drygt ett år sedan skrev vi om Tim Hedén och hans problem med sina korta hälsenor. Då pratade han om en operation som skulle åtgärda problemen, men någon sådan har ännu inte blivit av.

– Det har varit ett år med mycket tester och undersökningar. Det sista jag fick reda på är att en operation är genomförbar. Jag har ännu inte fått någon tid, säger Tim, som har mer eller mindre ont i ryggen och hela tiden.

Det lär inte bli någon återkomst på Skoghälla under 2016, och det är heller inte säkert att det kommer att ske efter det.

– För det första vet jag inte vad en sådan hör operation sätter för begränsningar i framtiden. Dessutom kommer ju jobbet och det övriga livet i första hand i det här läget, och jag har faktiskt inte saknat fotbollen så där jättemycket. Jag har spelat en hel del golf, och det har blivit ett nytt stort intresse.

Utan Tim Hedén och med Emil Sandberg i Annelund blir målvaktsbesättningen i HSK tämligen tunn även nästa säsong. I fjol fick utespelaren Niklas Benon ett stort ansvar, och kanske blir det så även nästa säsong.

Fotnot
Intervjun med Tim Hedén gjordes för ett par månader sedan och det finns möjlighet att det hänt något nytt på operationsbiten efter det.

Lämna en kommentar