ANNONS:
ANNONS:

Ingen Vilstrup – men Gabor nöjd med VIK-truppen

Vårgårda IK har spelartruppen så gott som klar inför 2015. Det betyder att det inte blir något med Anton Vilstrup, i alla fall inte än på ett tag.
– Vi ska hålla kontakten med honom, men under våren spelar han inte med oss, säger VIK:s Gabor Hacker.

Vårgårda har haft en ganska lugn silly season. Visserligen var man med och högg på AIF-duon Adam Axede och David Johansson, men när vi nu summerar frimånaden är det bara David Lager som tillkommit bland utespelarna.

– Vi är jättenöjda med den truppen vi har. Vi får kontinuitet på både ledar- och spelarsidan och det tror vi är nyckeln till framgång. Extra kul att alla spelare stannar hos oss och det finns flera yngre killar som har alla möjligheter att ta ytterligare steg i sin utveckling nästa säsong, säger Gabor Hacker.

Förra veckan skrev lokalfotboll.se/0322 om att Anton Vilstrup skulle kunna bli ett nytt namn i VIK. Men det står nu klart att 21-åringen från Skövde AIK inte hamnar i Vårgårda. Åtminstone inte än.

– Han fick ett jobb i Mariestad samma dag som vi träffade honom så det går inte att lösa det nu under våren. Men det finns ett ömsesidigt intresse så vi ska hålla kontakten framöver så får vi se vad som händer, säger Gabor Hacker, som gillar det lilla han har sett av Vilstrup.

– Det är spetskompetens på den killen. Det visade han under den träningen han var med.

På målvaktssidan har Rasmus Arnoldsson (senast från Gerdskens BK) återvänt till VIK och även Alexander Bergstedt kommer att skriva på för klubben. Det betyder att det finns fyra målvakter (Niklas Eriksson och Linus Krantz sedan tidigare) att matcha i Vårgårdas två lag.

– Jättebra att Niklas får känna blåslampan lite och vi kommer flytta runt de övriga tre mellan IK och FK.  Linus gjorde en kanonmatch borta mot Götene i höstas så vi har det bra ställt med målvakter.

Lämna en kommentar