ANNONS:
ANNONS:

Inledde 2015 med en titel

Holmalunds IF vann Ytterby Cup efter att ha besegrat arrangörsklubben med 2–1 i final.
– Inte så allvarligt, men det är alltid bra att vinna, säger tränare Michael Rosén. Trots att HIF bara kom till spel med åtta tjejer var det enligt Rosén egentligen aldrig något snack om saken.

– Vi mötte mest lag från division 2 och 3 och då ska det så klart vara lite skillnad. Men jag tycker ändå att vi markerade att vi är ett topplag i ettan på ett bra sätt, och övriga lag skapade inte mycket chanser mot oss, säger HIF-tränaren.

Efter avklarat gruppspel väntade slutspel och där handlade det främst om Holmalund och Ytterby, som kom till spel med två lag.

– Vi mötte dem både i semi och final. Det var bara en kvart vila mellan de matcherna så vi var lite slitna i finalen, särskilt eftersom vi bara hade sju utespelare med oss, säger Michael.

Hemmalaget tog också ledningen med 1–0, men alingsåsarna lyckades vända på steken. Antonia Ferm Sandberg kvitterade på ett kyligt sätt och med ett par minuter kvar sköt Elin Johansson guldet till Holmalund.

– Vi tog inte så allvarligt på det, utan de tjejer som ville och kunde fick åka med och spela. Men cuper är ett bra sätt att få ihop gänget och dessutom är det alltid bra att vinna, avslutar Michael Rosén.

Lämna en kommentar