ANNONS:
ANNONS:

Inte bara derbyt på listan

Kvällens division 3-derby är en av flera heta matcher som spelas i helgen. Vi har samlat ihop några till en sedvanlig fredagslista.

Gerdskens BK – Holmalunds IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: En vidöppen historia som vi snackade upp med en matig Bredsida i går. Kanske att GBK är knapp, knapp favorit hemma på Vallen, men mitt utgångstips blir ändå ett kryss.
Tips: 2-2.

Vårgårda IK – Stenungsund
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Här gäller det för VIK att studsa tillbaka efter förlusten mot Gauthiod. Stenungsund är ett av de närmaste jagande lagen så vid förlust ser det tyngre ut i tabellen. Men jag tror att hemmalaget löser minst en poäng, och i tipset får de alla tre.
Tips: 2-0.

Borgstena – Hemsjö
Serie: Division 6 Borås.
Kommentar: Bottenmöte där gulsvart behöver vinna för att inte klassas i Boråssexans absolut lägsta skick framöver. Ett par avstängda spelare är tillbaka här och kommer Hemsjö bara upp någorlunda i prestation ska det blir seger här. Men vid en halvdan insats kan allt hända.
Tips: 1-3.

Stora Mellby – Trollhättans IF
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Fyran Stora Mellby behöver ge ettan Trollhättans IF sin första förlust om Bjärkelaget ska blanda sig i kampen om topp två på allra största allvar. Ett par tunga pjäser som saknades i derbyt mot Långared är tillbaka här, och hemma på Brynet finns alla chanser att ta den här viktiga segern. Men TIF har imponerat på våren och jag väljer att gå emot hjärtat och tippa bortaseger.
Tips: 1-2.

Alingsås FC – Torsby
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: Nollpoängaren Torsby hemma på Mjörnvallen. Bättre läge till fjärde raka segern får man inte, och jag tror inte att AFC slarvar bort den här möjligheten.
Tips: 4-0.

Alingsås KIK– Brämhult
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Viktigt mittenmöte där KIK skulle behöva en seger för att få lite häng i tabellen igen. Och jag tror att KIK studsar tillbaka och tar första segern på över en månad. Att Jessica Julin snörar på sig skorna och kanske gör debut i KIK-tröjan redan i den här matchen understryker att ett trendbrott ligger på lut.
Tips: 3-1.

1 svar på ”Inte bara derbyt på listan”

Lämna en kommentar