ANNONS:
ANNONS:

André tillbaka i Holmalund

Sicken bomb. André Nilsson återvänder till Holmalunds IF efter tre säsonger i Örgryte IS.
– Jag behöver hitta lite glädje och självförtroende igen, säger 20-åringen.

Silly Season

Tidigare holmalundaren, numera i Öis, kikade på matchen.
André Nilsson.

André Nilsson slog igenom med dunder och brak i Holmalund för några år sedan när han med teknik och snabbhet broderade sig fram på högerkanten. Han användes sedan även om central mittfältare innan han försvann för att testa lyckan i Öis. Det äventyret inleddes med en korsbandsskada och rehabilitering, innan han nu gjort två ”riktiga” säsonger i Göteborgsklubben. Men nu väljer han att ta nya tag i Holmalunds IF istället för att följa med göteborgarna upp i Superettan.

– Det är ett gemensamt beslut mellan mig och Öis. Jag har inte tyckt att det varit så kul det sista och heller inte presterat så bra som jag vet att jag kan. Så jag behöver en nytändning för att komma igång igen, säger André, som inte ser detta som att avbryta sin elitsatsning.

– Absolut inte. Holmalund gör en intressant satsning som det ska bli kul att vara med på så just nu känns detta helrätt. Sen är jag absolut inte främmande för att satsa högre upp igen i framtiden.

Nilsson har synts till på en hel del Holmalundsmatcher under åren i Öis, och han berättar också att han haft koll på moderföreningen.

– Klart att man bryr sig, Holmalund är ju min klubb liksom. Jag har både kollat matcher och haft kontakt med en del spelare.

Under hösten har han gäckats av nya knäbekymmer, och än dröjer det lite innan han kan gå för fullt.

– Jag har problem med en menisk, så det är cykel och rehab som gäller för tillfället. Men läkarna tror att det ska läka utan operation och förhoppningsvis är jag helt återställd och kan köra igång för fullt i januari.

Patrick Heed i Holmalunds fotbollssektion är självfallet mycket nöjd med det senaste tillskottet.

– Det ligger helt i linje med den satsning vi gör nu och vi är så klart väldigt glada över att vi fått till ett avtal så att André spelar med oss 2016. Det är roligt både för Holmalund och för Alingsåsfotbollen, säger Patrick.

1 svar på ”André tillbaka i Holmalund”

Lämna en kommentar