ANNONS:
ANNONS:

Junior Orantes tar över Alingsås FC

Alingsås FC har hittat sin nya huvudtränare. Det blir Junior Orantes, 30, som tar över laget i division 1.
– Känns bra, vi har väntat ganska länge på hans besked, säger assisterande tränaren Jenny Holm.

Junior Orantes flyttade till Alingsås från Skåne för något år sedan. Han har tidigare tränat bland annat LB07 – där han för övrigt vann Gothia Cup två år i följd – och under 2017 har han varit tränare för P15 i Gais. Men nu är det Alingsås FC och division 1 som gäller.

– Vi försökte rekrytera honom redan för ett år sedan, då till Akademin innan Jerry Carlsson kom in i bilden, berättar Jenny Holm, som är nöjd med sin nya kollega.

– Jag har träffat honom några gånger och han verkar vara en kunnig person som är lätt att ha att göra med. Sen är det ytterligare en plus att han är naprapat och kan det här med idrottsskador.

Holm berättar vidare att det helst ska till ett namn ytterligare i staben, och att förre tränaren Jerry Carlsson kan bli det namnet.

– Det är oklart hur mycket tid Jerry kan lägga och i vilken form han i så fall blir kvar. Men nu har vi alla fall klart med Junior och mig runt laget så det kan bli lättare att jobba med truppen. Vi har fortfarande några krokar ute hos nya spelare där vi väntar på besked, säger Jenny.

Foto: Alingsås Naprapatklinik

Lämna en kommentar