ANNONS:
ANNONS:

"Kanske skulle inleda ett samarbete med Alingsås KIK"

I dag är det Klas Rubendahl som levererar en text här på sidan. Den här gången bjuder han bland annat på sina egna reflektioner från den lokala fotbollsvåren.

Ruben

Först några rader om den senaste tidens turbulens kring Holmalunds damlag. Jag tänker inte gå in på några detaljer utan tycker det är väldigt tråkigt med allt negativt som varit men det verkar ha löst sig bra för alla parter.

 

En sak som jag stört mig på en hel del är all smutskastning mot Holmalund som skett i sociala medier. Personer som inte är insatta i ärendet har enligt mig lagt idiotiska kommentarer och skitsnack om Holmalund.
Sen har det också varit det vanliga snacket om att ingen vill ha damer i föreningen. Det har legat och grott i många år och det ligger nog en del sanning bakom det.  Sen tror jag ingen i Holmen har något emot damfotboll egentligen. Problemet tror jag är att vissa anser att damsidan i föreningen blir en belastning ekonomiskt. Där har damsektionen ett stort problem att lösa. I nuläget finns inga flickspelare alls i föreningen tyvärr. Kanske skulle det inledas ett samarbete med Alingsås KIK?

 

…………………….

 

Lite reflektioner nu när vårsäsongen är färdigspelad.
Trots att jag inte sett speciellt mycket fotboll på lokal nivå så tycker jag de flesta lag försöker spela en passningsorienterad fotboll vilket är kul att se. Klubbarna verkar inte heller rädda för att släppa fram sina ungdomar. Det är väl bara Vårgårda FK:s tränare som ångrar sin satsning på unga spelare om man ska tolka kommentarerna efter förlustsviten i början av serien…

 

Rubens vårtopp utan rangordning:
– Holmalund dam. Stark vår.
– Vårgårda IK. Varit självsäkra och levererat.
– AIF-Andreas 2. Bra fotbollsspelare med en ovanligt bra inställning. Men alla mål är väl bara flyt? Smäll in lika många i höst så är jag överbevisad : )
– Benny Söder hörs mindre och mindre. Linjedomarna på Brogårdsvallen slipper hörselproppar numer.
– James Clarkes fantomräddning mot Gerdsken (världsklass).

 

Rubens vårflopp utan inbördes rangordning:
– FC Alingsås. Hur svårt kan det vara att sköta sig på en fotbollsplan???
– Gerdskens BK kan väl inte vara nöjda?
– Alingsås kommun. Ruskigt bleka som vanligt.

 

Gött att Ronaldo vann EM. Bäst och snyggast i världen!

 

Klas

 

FAKTA KLAS RUBENDAHL
Födelseår: 1977.
Familj: Fantastiska Linda, William, Emilia, Isabelle och Leonella.
Bor: Alingsås.
Klubbar i karriären: Holmalund, Västra Frölunda, Husqvarna, GAIS, Skärhamn, Alingsås, Norrby.
Lokal favoritklubb: Holmalund P05.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Tränare för Holmalund P05 och förälder i Alingsås KIK F07.

1 svar på ”"Kanske skulle inleda ett samarbete med Alingsås KIK"”

  1. Måste få kommentera ditt inlägg Klabbe. Vi har spelat med killar födda 97 och neråt på 5 positioner i startelvan hela året, det ja sa till tidningen om det är mig du syftar på är fel formulerat ifrån deras sida. Vi i FK har som mål att fostra och göra våra unga spelare redo för seniorlagsfotboll, Det ja sa till tidningen va att för att underlätta för dom så kanske dom behöver ha en rutinerad spelare bredvid sig. Vi spelar med lika många juniorer i truppen nu som vi gjorde i början på säsongen, vi har fått in den rutinen vi behövde för att hjälpa de yngre att växa vilket dom verkligen har gjort, vi har lyft oss som lag och det gör att dom yngre spelarna växer med. Tror inte man blir en bättre fotbollspelare av att förlora 22 matcher på en säsong.

    Men kom gärna ner och kika på våra matcher Klas så skall du få se vilket gött jobb våra unga killar gör och vad mycket vi tror på dom.

    Svara

Lämna en kommentar