ANNONS:
ANNONS:

Karl-Anton flyttar till Linköping

Karl-Anton Pettersson har kommit in på en utbildning i Linköping och letar just nu boende i staden.
– Min förhoppning är att vi ska hitta en lösning så att jag kan spela färdigt säsongen i VIK, säger Pettersson om situationen.

Karl-Anton Pettersson är en av nyckelspelarna i Vårgårda IK och har gjort en bra vår i division 2. Men nu ser hösten ut att bli mer problematisk för Pettersson. Han har nämligen antagits till ett tvåårigt matsterprogram på Linköpings universitet.

– Det är en fördjupning på den treåriga utbildning jag gått i Borås nu och något jag verkligen vill göra, säger Karl-Anton, som just nu befinner sig i Italien på semester och därav inte pratat så mycket med VIK om situationen.

– Jag har berättat för dem men vi har inte jobbat på någon lösning ännu. Tanken är att vi ska sätta oss ner när jag kommer hem igen.

Petterssons utgångspunkt är dock att fullfölja säsongen med Vårgårda i division 2.

– För mig finns det inget annat just nu utan jag vill verkligen hitta en lösning. Och förhoppningsvis hittar vi någon som passar för både mig och klubben.

Eftersom utbildningen är tvåårig blir det dock ett större problem att fortsätta i VIK 2018.

– Ja, det blir värre att gå in i en ny säsong med de här förutsättningarna. Men nu ska vi lösa hösten till att börja med.

Lämna en kommentar