ANNONS:
ANNONS:

Katti ger det en chans i Holmalund

Katti Ölvebo är på väg tillbaka efter sin korsbandsskada. Nu har hon bestämt sig för att ge det en rejäl chans med Holmalunds IF.
– Jag kommer att träna med dem, men jag har inte lovat någonting, säger hon.

Silly Season

Katti Ölvebo har en lång meritlista med spel i både allsvenskan och division 1. Hon har ännu inte spelat i Elitettan, men det kan bli så att hon under 2016 kommer att kunna bocka av även det. Hon har nämligen bestämt sig för att rehabiliteringen mot en comeback kommer att ske i Holmalunds IF.

– Jag har sagt att jag ska vara med och träna och ge det en chans. Sen har jag inte lovat någonting utan det beror på hur det går med allting, säger Katti.

Hon har inte spelat något med Holmalund i division 1 i år. Men tiden efter knäoperationen har gått enligt plan, och nu är hon med och tränar med laget.

– Jag är med i allt där jag kan bestämma, så inga närkamper och så än. Jag ska på återbesök i februari och efter det får jag besked om hur allt har läkt ihop. Fram tills dess ska jag träna med Holmalund så mycket jag kan med knäet. Och efter återbesöket får vi se vad som händer helt enkelt, säger Katti.

Katti Ölvebo är även en av 2016 års gästskribenter. Läs mer om det här. 

Lämna en kommentar