ANNONS:
ANNONS:

Keno på glid till Säven/Hol

Mycket talar för att Kenneth Gustavsson lämnar Sollebrunns AIK efter två år. Istället kan han – om han spelar fotboll 2016 – representera Säven/Hol.
– Det lutar år det, men det är inte helt klart än, säger 38-åringen.

Silly Season

Kenneth Gustavsson.
Kenneth Gustavsson.

Kenneth Gustavsson återvände till moderklubben SAIK för ett par år sedan efter att ha spelat i flera av de lokala klubbarna. Det var framför allt i Gerdskens BK han var en viktig kugge i flera år.

Han bor sedan länge i Lida, och lirade faktiskt en säsong i Sävens BK för ett antal år sedan. Nu ser det ut att bli en ny sejour i Säven/Hol.

– Jag har skrivit över mig i futsal och tränat en del inomhus med Säven/Hol. Jag bor ju bara fem minuter från Nårungahallen så det passar perfekt.

Det är just logistiken som gör att en övergång till Säven/Hol ligger nära till hands.

– Det har varit trevligt i Sollebrunn där man känner alla runt omkring och så. Men det tar lite för mycket tid att åka dit, och dessutom ska vårat äldsta barn börja träna lite med Säven/Hol så man kommer kanske hänga lite på Sävevallen ändå nästa år. Och det är kul att tillhöra någon förening om man får tid och lust att åka ner och träna, säger Keno, som inte vet i vilken omfattning han spelar fotboll alls nästa år.

– Det får ge sig längre fram. När man själv var yngre kanske man inte uppskattade att det kom äldre spelare och tränade någon gång ibland och egentligen tycker jag att är man med så ska man vara med fullt ut. Men på senare år har jag fått acceptera att jag inte kan vara där varje gång, så vi får helt enkelt se hur det blir nästa år.

Lämna en kommentar