ANNONS:
ANNONS:

Lagkaptenen tar sitt ansvar och stannar

Andreas Glännbro har bestämt sig för att stanna kvar i Alingsås IF. 
– Det hade känts knepigt att lämna nu när vi åkte ur, säger 30-åringen.

Det har ryktats om spelarflykt från Alingsås IF. Berat Berisha och Deniz Aydin har bestämt sig för Gerdskens BK och både Adam Axede, David Johansson och Markus Wiland funderar på andra alternativ. Men nu har i alla fall en tung pjäs bestämt sig för att köra på i Grönvitt.

– Som tidigare år har jag valt mellan AIF och Gerdsken, eftersom jag har många kompisar där. Men nu har jag vägt in både det sportsliga och det privata och bestämt mig för att stanna, säger Andreas Glännbro, som menar att degraderingen är en orsak till att bli kvar i klubben.

– Med facit i hand kanske man skulle ha gått förra året. Men nu hade det känts knepigt att lämna när vi åkte ur. Så nu laddar jag för en ny säsong med AIF.

 

DSC_0095
Per Krantz.

Den nytillträdde tränaren Per Krantz är givetvis nöjd med att kaptenen stannar kvar i laget.

– Klart att det är viktigt, sen får vi se hur de andra spelarna som står och väger väljer att göra. Men de unga killarna visade i Mariedal Cup att det finns kvalitéer, annars tar man sig inte långt i en sådan turnering, säger Per Krantz.

Angående David Johansson väljer han fortfarande mellan AIF och Vårgårda IK.

– Jag har inte bestämt mig ännu. Det finns vissa detaljer klubbarna jag har kontakt med ska försöka lösa, hälsar Johansson.

Helt klart är det dock att Per Krantz kommer att få David Svensson som assisterande tränare nästa år. Svensson är hämtad från de egna leden, och kommer närmast från AIF:s P-00.

Lämna en kommentar