ANNONS:
ANNONS:

Långared i samarbete med Mjörn

Långareds BoIS försvinner från division 6. Istället lirar de 2019 tillsammans med Mjörns U-lag i utvecklingsserie. Det skriver klubben på sin hemsida.

Långared har kämpat med att få ihop folk de senaste åren och under hösten har det varit på väg mot ett samarbete med både Mjörn och Sollebrunn. Men när det såg ut som att båda de alternativen gått i stöpet har man nu hittat en lösning med SK Mjörn.

Klubbarna kommer ha ett gemensamt lag i en utvecklingsserie som kommer heta Mjörn U/Långared A, vilket enligt Långareds hemsida kommer passa klubbens yngre spelare bra. Dessutom kan de Långaredsspelare som vill vara med och konkurrera om en plats i Mjörn A-lag skrivas över till Västra Bodarneklubben och då få tillgång att spela i båda lagen.

En närliggande nyhet till detta är att Långareds förre tränare Patrik ”Kula” Karlsson är klar som ny tränare i SK Mjörn. Han kommer leda laget tillsammans med Kjartan Årdal, och det är väl ingen vild gissning att ”Kula” varit drivande för att hitta ett samarbete som gynnar de båda klubbarna.

Lämna en kommentar