ANNONS:
ANNONS:

Listan är tillbaka

Vi firar att semestern är över med en liten lista över helgens hetaste matcher.

Södra Ving/Timmele – Frisco
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: Det här ska Frisco vinna, det är jag övertygad om. Trots storförlusten mot AFC förra veckan ska det här bli tre blåvita poäng i nystarten.
Tips: 0-5.

Annelund – Tvärred/Vegby
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Kan Annelund ta en ny seger och därmed inleda seriespelet med tre raka vinster? Svaret tror jag är; jajamensan.
Tips: 3-2.

Vårgårda IK – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Självklart startar derbytrean om med ett derby. AIF gjorde en bra vår och också en bra träningsmatch i veckan som gick. VIK har å sin sida spelat två matcher och möjligen att det har varit något stabilare än den svajiga våren. Detta är ju en bra chans för VIK att haka på mot övre halvan medan AIF behöver tre poäng för att befästa sin plats på topp tre. Således en mycket intressant match, som jag tror kan sluta lite hur som helst. Om Momhamed Abdulrahman spelar och har den rätta dagen kan han skjuta segern till hemmalaget, annars håller jag AIF som knapp, knapp favorit.
Tips: 1-2.

Holmalund – Skoftebyn
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: En tuff återstart för HIF, men självklart finns det möjlighet till poäng här. Båda lagen jagar en trea för att på allvar haka på i toppen, men jag tror att alla får nöja sig med ett kryss.
Tips: 2-2.

Hjo – Gersken
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Hjo har inte alls fått samma träff som i fjol och ligger jumbo inför höststarten. Men GBK har inte varit samma maskin som tidigare och detta känns som en ganska öppen match. Men jag hoppas och tror att GBK har en bra chans till seger om alla tänder till från början och tar tag i matchen från minut ett.
Tips: 1-3.

Kalmar– Alingsås FC
Serie: Elitettan.
Kommentar: Trots den klara segern mot Frisco så är det annat motstånd som väntar AFC här. Kalmar jagar allsvenskan på allvar i år och då tror jag inte att hemmalaget tappar poäng här. Men en prickfri försvarsinsats och vasst kontringsspel skulle ju kunna ge skrällpoäng med hem till Alingsås.
Tips: 2-0.

 

 

Lämna en kommentar