ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 11 – TORSKARNA

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

TORSKARNA
Hur många förluster i rad kan man stå ut med? I Annelunds IF tycks gränsen gå vid nio, det var i alla fall där laget till slut fick stopp på det hejdlösa raset i våras. Efter premiärsegern mot Örby försvann vinnarinstinkten helt, och när skadorna dessutom strösslades med i truppen var det inte lätt att få ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag för att vända skutan åt rätt håll.

Men strax före sommaren kom då trendbrottet. 2-2 hemma mot Skepplanda följdes av seger mot Örby och ett nytt kryss borta mot Kinna. Hösten inleddes sedan med två matcher till utan nederlag, och det var just den trenden på fem poänggivande matcher som på många sätt fick Annelund att tro på nytt kontrakt i fyran. Hösten var sedan lite upp och ner, och till slut blev det ett ovisst kvalspel där Annelund aldrig var riktigt nära att överleva. Det betyder att det nästa säsong blir division 5 på Mörlanda Sportcenter för första gången på väldigt många år.

Lämna en kommentar