ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 12 – Det nya blodet

I den här julkalendern minns vi tillbaka på fotbollsåret 2017. De första 12 luckorna är minnesluckor av enskilda händelser, medan de sista 12 luckorna bjuder på en nedräkning på en personlig lista över traktens bästa spelare den gångna säsongen.

Knappt var serierna avslutade förrän våra lokala klubbar började presentera nya tränare inför 2018. Det är alltid intressant att följa, och den här hösten har vi fått ta del av flera nya namn som inför nytt blod till den lokala tränartrojkan.

Alingsås IF knöt till sig förre storspelaren Niklas Klingberg. Han har spelat både allsvenskan och Superettan och gör nu sitt första tränaruppdrag i AIF. Läs mer om Klingberg här.

Vårgårda IK gjorde klart med Tomas Östlund. Ett spännande namn som har ett mångårigt förflutet i Örgrytes organisation, men som närmast kommer från Torslanda IK. Där har han varit både tränare och sportchef. Läs mer om Östlund här.

Holmalund gjorde också klart med ett kittlande namn. Mikael Öhman är visserligen inte ny i Alingsåsfotbollen, men den förre spelaren har ändå varit ifrån den lokala fotbollen ganska länge. Läs mer om Öhman här.

Det finns fler namn i lägre divisioner som är nya för området, exempelvis Anders Svensson som är ny tränare i Sollebrunn. Ibland behövs det nya röster, och jag tror att de flesta av ovan nämnda namn kan sätta avtryck i vårt fotbollsområde.

Det finns också möjlighet att Alingsås FC knyter till sig ett tränarnamn utifrån. Jenny Holm och Jerry Carlsson ska ju enligt uppgift kompletteras av fler namn i tränarstaben.

Lämna en kommentar