ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 8 – Tränarbytet

I den här julkalendern minns vi tillbaka på fotbollsåret 2017. De första 12 luckorna är minnesluckor av enskilda händelser, medan de sista 12 luckorna bjuder på en nedräkning på en personlig lista över traktens bästa spelare den gångna säsongen.

Under 2016 fick Mikael Prodér sparken från Holmalund under uppmärksammade former. Under 2017 var det kanske inte samma kalabalik, men ett tränarbyte mitt under säsongen blev det även i år.

Christer Stolt hämtades in som ett spännande nytt namn inför säsongen. Vid sommaruppehållet hade HIF ganska god marginal till nedflyttningsstrecket, men klubben valde ändå att sparka Christer Stolt på grund av för dåliga resultat. Ny huvudtränare blev Jerry Carlsson, ett erfaret namn som under våren basat för HIF Akademi i division 2.

Rockaden skedde under en helg i juli där ingen i klubbledningen ville kommentera våra uppgifter på fredagen. Men på lördagen var hela tränarbytet – som vi redan förutspått – officiellt från Holmalunds sida. Dessvärre för den lokala fotbollen fick tränarbytet ingen resultatmässig effekt. Visserligen vann Jerry Carlsson sin första match som headcoach, men efter det hade laget svårt att plocka poäng och det hela slutade som bekant med degradering till division 1.

Ledningen: ”Inga kommentarer” 

Jerry tar över Holmalund

Lagkaptenen: ”Kom som en chock”

Lämna en kommentar