ANNONS:
ANNONS:

Många rycker i Wingfors

Främmestads IK, Alingsås IF, Holmalunds IF och Gerdskens BK. Inte mindre än fyra division 3-lag har hört av sig till Sollebrunns Oliver Wingfors på senare tid.
– Jag vill gärna testa högre upp, säger huvudpersonen själv.

Under ett 2018 där Sollebrunns AIK hade det tufft i divison 5 var Oliver Wingfors ett stort utropstecken. 17-åringens fina säsong har också skapat eko när klubbar högre upp i seriesystemet bjudit in honom för provträning. Inte mindre än fyra lag från mellersta trean har bjudit in Bjärkekillen.

– Jag har tränat med AIF, Gerdsken och Främmestad och nu i kväll (i går) ska jag i väg och träna med Holmen. Jag ska köra ett pass till med Holmen i veckan och sen ska jag spela match med AIF på lördag mot Lerum, säger Oliver, som tycker att det gått hyfsat på träningarna hittills.

– I Främmestad tycker jag det gick riktigt bra. Men Gerdskens tränare och sportchef har sagt att de gärna vill se mer av mig, och nu ska jag ju som sagt till Holmalund. Så vi får se vad det blir till slut.

Är Sollebrunn också ett alternativ?
– Kanske, men om jag känner att jag hänger med och kan konkurrera vill jag gärna testa högre upp.

När vill du bestämma dig?
– Jag känner ingen panik utan håller alla dörrar öppna. Jag har sagt att till alla klubbar att jag tränar med flera och sen får vi se vart det känns bäst.

Lämna en kommentar