ANNONS:
ANNONS:

Marco Stua kvar i GBK

Marco Stua har bestämt sig. Det blir inget med Vänersborgs FK i dagsläget, utan han kör på med Gerdskens BK.
– Vi bestämde gemensamt att trycka på pausknappen lite, säger han. 

Stua_2

Lokalfotboll.se/0322 har vid upprepade tillfällen skrivit om Marco Stuas kontakt med division 2-nykomlingen Vänersborgs FK. Nu kan vi också avslöja att Alingsåskillen blir kvar i Gerdskens BK.

– Jag hade ett bra snack med VFK i går och vi tog ett gemensamt beslut att trycka på pausknappen. Det är bara tre veckor till seriestart och det kan bli lite turbulent att komma in så sent. Men vi ska hålla kontakten under våren för de var nöjda med provträningarna och tyckte att jag hade tillfört mycket till deras trupp, säger Marco.

Nu blir det dock en fortsättning med GBK, åtminstone fram till sommaren.

– Ska bli skönt att fokusera fullt ut på Gerdsken och det känns bra att ett beslut är taget. Samtidigt är jag nöjd med att jag haft kontakt med Vänersborg och nu har vi koll på varandra. Så får vi se vad som händer längre fram.

I GBK blir Marco en viktig pjäs, och han berättar att resultaten under våren kan bli avgörande för hur länge han blir kvar i gulsvart. En tätposition kan betyda att han blir kvar, även om uppvaktning från exempelvis VFK skulle dyka upp igen.

– Klart att det är avgörande. Men nu ska jag spela hela våren med GBK till att börja med och det ska bli riktigt roligt.

Tidigare texter om Marco och VFK
Del 1
Del 2

Lämna en kommentar