ANNONS:
ANNONS:

"Något jag absolut måste uppleva igen"

Katti Ölvebo fokuserar i dag mest på starten av Premier League och hennes önskan om att Liverpool ska blanda sig in i toppstriden. Hon berör också Friscos utmärka läge inför hösten i division 2. 

Katti

Då har säsongen satt igång igen. Vi började med en vinst och då Vänersborgs FK förlorade så leder vi nu serien med 6 poäng före nya tvåan Lödöse/nygård.  Skönt med lite avstånd till de andra men vi tar en match i taget och hoppas hålla hela säsongen ut. Vi har dessutom tre riktigt svåra bortamatcher kvar så det blir att hålla ihop lagbygget några matcher till. Det är inte alltid lätt att vara den som är jagad.

Vi har även spelat en DM-kvartsfinal, vi mötte Lidköpings FK som ligger två i division 1 och som åkte ur elitettan förra säsongen. Vi förlorade med 0-4 och fick mest öva vårt försvarsspel i 90 minuter. Visst stack vi upp emellan men de var helt enkelt klasser bättre. Men vi fick en försmak av hur tempot är i division 1 om vi skulle lyckas att ta oss ända dit. Vi fick en bra träningsmatch innan serien satte igång helt enkelt.

En annan säsong som har satt igång i helgen är Premier League. Det blir en spännande säsong att följa. Inte minst sen Zlatan gick till United. Och vilken start han fick, mål och vinst, kunde nog inte startat bättre.

Men mitt hjärta slår för Liverpool och har gjort det så länge jag kan minnas. Steve McManaman var en tidig favorit för att på senare år övergå till Gerrard. Det var tungt när Gerrard lämnade Liverpool men han hade varit klubben trogen i hela sitt liv så det var väl dags att flytta på sig. Men jag hoppas han kommer tillbaka och avslutar sin karriär där den startade. Annars gillar jag Emre Can och Coutinho och hoppas och tror att Klopps mannar blandar sig in i tätstriden i år. Det är dags nu! Och det startade ju helt underbart! Vinst mot Arsenal borta med 4-3, förvisso släpper vi in tre mål men fyra mål framåt är grymt bra och Coutinho var hur bra som helst!

Jag var i våras för första gången på plats i Liverpool, på Anfield  för att se mitt lag spela live. Och vilken stämning! På puben innan match, på arenan, i hela Liverpool. Att få höra alla på Anfield sjunga ”You´ll never walk alone” var helt underbart och något som jag absolut måste uppleva igen!

Sist men inte minst så är det ju slutspurten i OS och vi har fortfarande några chanser att ta medalj. Stensons kamp var riktigt spännande att följa och Sundhages har svarat för två bragdmatcher mot USA och Brasilien. Deras OS är så klart godkänt även om det inte blir seger i finalen.

Nu är semestern slut och de flesta har börjat jobba igen och så även jag. Så nu är man tillbaka i ekorrhjulet men det är inte så fy skam det heller. Jag ser fram emot en spännande höst för flera av våra lokala lag och att ”Pool” ser till att täppa till det bakåt. Det var allt för mig!

FAKTA KATTI ÖLVEBO
Födelseår: 1979.
Familj: Sambo och två barn.
Bor: Herrljunga.
Klubbar i karriären: Gema BK, Gånghesters SK, Norvalla, IK Frisco och Holmalunds IF.
Lokal favoritklubb: Holmen såklart 😊.
Nuvarande roll i den lokala fotbollen: Spelare i IK Frisco.

Lämna en kommentar