ANNONS:
ANNONS:

Ny Förstafemma uttagen

Nu har två veckor passerat och det är återigen dags att presentera en Förstafemma från den lokala fotbollen.

Som vanligt har en del tips och synpunkter inkommit på vilka spelare som borde komma med. Och som vanligt har vi gjort vårt bästa för att koka ihop allt så bra som möjligt. Till slut föll våra val på följade fem personer.

4_FF

 

MÅLVAKT
Rasmus Arnoldsson, Vårgårda IK FK.
Kommentar: En säker sista utpost är nästan ett måste för att vinna en serie. I Rasmus Arnoldsson, med meriter från högre divisioner, har VIK FK en sådan och han har visat sig grymt svårpasserad i division 6. Serieledaren har endast släppt in fem mål på nio matcher och det har Arnoldsson stor del i.

FÖRSVARARE
Jon Dahlberg, Hemsjö IF.
Kommentar: Med fyra raka segrar är Hemsjö ett av traktens mest formstarka lag. Jon Dahlberg betyder mycket för stabiliteten bakåt från sin mittbacksposition. Med sin snabbhet, aggressivitet och förmåga att läsa spelet är han alltid svår att ta sig förbi.

MITTFÄLTARE
David Lager, Vårgårda IK.
Kommentar: Den komplette mittfältaren har på senare tid visat upp vilka kvalitéer han besitter. Han blandar hårt arbete med konstruktivt spel och har dessutom svarat för en hel del mål. Också en pådrivare av stora mått, och den perfekta lagkaptenen på alla sätt. Dessvärre sjuk i gårdagens match, men har ändå visat att han förtjänar en plats här.

FORWARD
Antonia Ferm Sandberg, Holmalunds IF.
Kommentar: Kanske den absoluta nyckelspelaren i Holmalunds offensiva spel. Men teknik, snabbhet och smartness har hon allt som krävs, men det är först på senare tid det riktigt lossnat för henne. Visst har hon varit bra mer eller mindre hela säsongen, men senast mot Töreboda var hon så där extra bra och kryddade dessutom insatsen med tre mål.

TRÄNARE
Mikael Prodér, HIF och HIF Akademi.
Kommentar: Har verkligen tagit för sig sedan Michael Rosén försvann. Leder dubbla träningar och coachar lag var och varannan dag. Men han gör det framgångsrikt och har radat upp segrar på olika nivåer.

Håller du med om uttagningen? Eller hur ser din förstafemma ut? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar